familie wapen sorberio zk

start home
over sorberio links gastenboek E-mail poll forum
 
       home zk
 
 
 
  

Michael de Block
(bron: Personeelsblad "Kuinland" in gesprek met...)

Michael, stel jij je even voor?
Mijn naam is dus Michael de Block, ik ben 27 jaar oud en geboren in Hulst. Ik woon in het mooiste dorpje van Zeeuws-Vlaanderen genaamd: Clinge. Mocht je in de buurt zijn, kom dan een keer kijken zou ik  zeggen.

Wat zijn je hobby's?
Mijn grootste hobby is voetbal, hiervoor train ik 2 keer per week en speel ik altijd op zondag bij VV Clinge. Daarnaast ben ik veel te vinden in de sportschool om het bier - wat ik drink na de trainingen en wedstrijden - er wat af te trainen. De vrije tijd die ik dan nog over heb besteed ik met mijn broer om wat te vissen. Zoals je op de foto kunt zien vissen we zeker niet achter het net. De onderstaande foto is overigens genomen op mijn vakantie in Nieuw-Zeeland. Dit is een zogenaamde "Kingfisch" van 105 cm.

Welke opleiding heb je gehad?
Ik ben begonnen op de st. Bernardusschool in Clinge om daarna door te stromen naar de MAVO, HAVO en eindstation MTS. Hier kon ik meteen instromen in het 2e jaar omdat ik mijn HAVO gehaald had. Ik zag het destijds niet zitten om naar de HTS te gaan. Hier heb ik dan ook achteraf wel eens spijt van. Niet zo zeer om de betere opleiding maar om de studententijd en zo he....

Wat doe jij bij Zeeland Kozijnen?
Ik ben dus projectleider, dit houdt in dat ik met behulp van de offertes van onze hardwerkende calculators
(Ko en Johnny) de kozijnen uitteken en aan de aannemer ter controle opstuur. De aannemer controleert deze en stuurt ze vervolgens terug waarna ik de wijzigingen aanpas en de tekeningen doorgeef aan de werkvoorbereiding. Vervolgens is het hun taak om de materialen goed en tijdig te bestellen.
Ik houd dus eigenlijk de contacten met werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders vanaf opdracht tot na de leveringen.

Vind jij het leuk hier?
Aangezien ik hier nu 5 jaar werk kan ik niet zeggen dat ik het niet naar mijn zin heb. Ik vind dat ik hier wel op mijn plaats zit en vind de sfeer in ieder geval goed. Dat is zeer belangrijk, kijk maar naar het liedje van Frans Bauer: "Geef me maar een ons geluk das meer dan een bos hout..." of wat was het ook alweer...???

Wat vind je minder leuk in je werk?
Sommige uitvoerders zouden wel eens een cursus "omgaan met de medemens" mogen volgen.
Ik weet niet of wij daar als bedrijf iets in kunnen betekenen? hahaha....

Wat zou je anders willen zien?
Dat zou ik eerlijk gezegd niet weten, een leaseauto misschien? Alhoewel ik al eens heb gehoord (van een bepaald soort verkoper bij Zeeland Kozijnen en Kuin Kozijnen) dat dat niet interessant zou zijn i.v.m. je bijtelling eind van het jaar? Dus, doe die auto toch maar niet dan.....

michael